Halsgården

Korttidsleie

Nordnorsk ferieidyll med plass til hele familien.

Ferie med god plass til hele familien.. Late dager på brygga.. Grilling om kvelden..

Et perfekt feriested for store og små familier..

Stemmning

Stemningen ligger i detaljene..

Små detaljer som tilsammen utgjør en helhet.. Litt knirking i gulvplankene, gammeldagse filleryer, små skatter i bokhyllen, en emaljert kaffeboks på kjøkkenet.. 

Legg ferien til 

Halsgården

Bruk ferien til å oppleve noe annet enn sterile hotellrom. Her hos oss på Halsgården kan du boltre deg med god plass, nydelig utsikt og historie i veggene. 

1

God plass til hele familien

Med sine tre soverom og sengeplass til 9 personer kan Halsgården skilte med plass til hele storfamilien.

2

Flotte uteområder

I tillegg til nydelig utsikt over fjorden, kan ferierende kose seg i vår flotte grillhytte med dertilhørende uteplass og fiskebrygge. 

3

Nydelig turterreng

Indre Salten byr på utallige muligheter når det kommer til en aktiv ferie. Enten du er interessert i fiske, sykkel, fjellvandring, packrafting så har du muligheten her! 

Prising

Gruppeprising

Fra 2000 kr

Halsgården har sengeplass til 6 personer, fordelt på 5 soverom. I tillegg er det mulig å sette opp 2 ekstrasenger, samt babyseng.

I tilfelle langtidleiedelen er ledig er det mulig å få en totalpris for leie av begge enhetene. Korttidsleie delen er mulig å reservere via nettsiden, men ligger også til utleie på airbnb.

Gruppestørrelser

2-6 Personer

2000 kr pr natt

7-12 Personer

Pris etter avtale

Sov godt

En god natts søvn i historiske omgivelser..

Visste du at Halsgården har en spennende historie?

Gården ble bygd i 1849 av lensmann Nilsen fra kvænangen i Troms. Den var opprinnelig 15 meter lang og 7 meter bred, og kunne skilte med to stuer, flere soveværelser med kakkelovner og malte dører og vinduer. Hoveddøren var imponerende med utsmykning i empirestil. Innen 1867 var gården imidlertid bygd ut i begge ender slik at den nå var blitt hele 24 meter lang. 

 

Den daglige driften av Halsgården var i sin tid standsmessig. I tillegg til Andreas Kildal Nilsen, konen Pauline og 6 barn huset gården også tjenere, styrmann, lærerinne til barna, samt en egen baker som hadde fått installert bakerovn på 2 x 3 meter i kjelleren, samt ulike innlosjerte. 

 

Les gjerne mer om Halsgården og lokalhistorie i Saltdal i bokverket “Saltdal Gård og slekt” Innformasjonen ovenfor er hentet fra bind 1 i denne serien. 

 

Anmeldelser

Hva våre gjester mener om oss

Vi har jevnlig besøk av gjester fra inn og utlandet. Noen kommer for å gå på tur i saltennaturen, andre ønsker en pustepause fra en hektisk hverdag, mens andre igjen tar et stopp på veien videre sørover eller nordover. Felles for alle er at de er hjertelig velkommen…

M. Torp

Et fantastisk sted i fjæra med historisk sus, omkranset av skogkledde fjell. Perfekt for rekreasjon og unike opplevelser!

T. Tollestrup

Veldig koselig opplevelse

M. Brinck

Magisk sted..